Podbrezová opäť nevyhrala, tri body putujú na Žitný ostrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Podbrezová opäť nevyhrala, tri body putujú na Žitný ostrov

Podbrezová doma neuspela.
Podbrezová doma neuspela.TASR
Posledný zápas 8. kola nikéligovej nadstavby priniesol jednoznačné víťazstvo Dunajskej Stredy na trávniku Podbrezovej. Do listiny strelcov sa zapísali hneď traja hráči.

Podbrezová - Dunajská Streda 0:3

Železiari sa s Dunajskou Stredou počas aktuálneho ročníka stretli pred týmto meraním síl trikrát, z toho dvakrát prehrali a raz sa zrodil bezgólový výsledok. Vo štvrtom vzájomnom stretnutí si tak brúsili zuby na víťazstvo, keďže tamojší káder v ligovom prostredí nedokázal vyhrať 10 súbojov po sebe. Negatívna séria sa začala 10. februára bezgólovou remízou v Košiciach. Nasledoval totožný výsledok s DAC-om a potom osem prehier v rade.

Diváci si museli na gólový zápis počkať do druhého polčasu. Dunajskej Strede vyšlo striedanie, keďže Ramadan po hodine hry odcentroval na zadnú žrď, kde sa k lopte dostal Matej Trusa a otvoril skóre. Ten istý hráč bol pri chuti aj o desať minút neskôr, jeho hlavičku si spracoval Milan Vitális a rozvlnil sieť. 2:0 pre hostí.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

Železiari boli zrelí na uterák a v závere druhého dejstva kapitulovali ešte raz, keď brankára Danka obišiel Damir Redzic a zakončil do prázdnej brány. DAC stráca na 4. mieste dva body na druhú Trnavu a tretiu Žilinu. Druhý a tretí tím si zabezpečí účasť v kvalifikácii Európskej konferenčnej ligy, do konca súťaže zostávajú dve kolá.