Meliško posilnil Michalovce. Má výborný herný prehľad, hovorí Mašlonka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Meliško posilnil Michalovce. Má výborný herný prehľad, hovorí Mašlonka

Meliško (vľavo) bude pôsobiť na východe Slovenska.
Meliško (vľavo) bude pôsobiť na východe Slovenska.Profimedia
Slovenský hokejový obranca Jakub Meliško (27) bude v novej sezóne pôsobiť v Michalovciach. V tíme budú pôsobiť aj dvaja mladíci Martin Semaňák (23) a Ján Marcinko (21). Vedenie účastníka Tipos Extraligy o tom informovalo na svojej webstránke.

Meliško odohral 288 zápasov v najvyššej slovenskej súťaži (Žilina, Zvolen, Poprad a naposledy Humenné). V Michalovciach pôsobil už v sezóne 2017/2018, keď nastúpil v 32 stretnutiach. Pôsobil aj vo francúzskych kluboch Bordeaux a Gape. So Zvolenom získal titul v roku 2021.

"Jakuba sme sledovali už v minulosti a preto sme radi, že sme sa dohodli na spolupráci. Jakub je v ideálnom hokejovom veku, pozná prostredie, je výborný korčuliar a má výborný herný prehľad. Verím, že v Michalovciach dokáže potvrdiť svoje prednosti a bude pre mužstvo prínosom," uviedol športový manažér Marek Mašlonka.

Obranné rady rozšíri aj 23-ročný Semaňák, ktorý je odchovanec Popradu a v minulej sezóne pôsobil v druhej najvyššej súťaži, hral za Prešov. V 37 zápasoch zaznamenal 17 bodov za 3 góly a 14 asistencií. Nastúpil aj v jednom stretnutí za Košice. Dvadsaťjedenročný Marcinko už pôsobil v Michaloviach vlani, no odohral len jeden duel. "Ján a Martin budú bojovať o svoje miesto v zostave v konkurencii ostatných obrancov a my veríme, že s ich príchodom prinesieme do mužstva mladícku dravosť, energiu a chuť urobiť ďalší krok vo svojej kariére," dodal Mašlonka.