Turnaj v Madride spoznal svojho víťaza, deblové finále žien videlo kanára a rýchly proces

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Turnaj v Madride spoznal svojho víťaza, deblové finále žien videlo kanára a rýchly proces

Auger-Aliassime vo finále neuspel.
Auger-Aliassime vo finále neuspel.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 5. mája?

22:15 - Rubľov zabudol na krízu, porazil Augera-Aliassimeho a dobyl Madrid.

21:12 - Zo štrnástich slovenských hráčok, ktoré zasiahli do kvalifikácie na ženskom turnaji ITF WTT W75 v Trnave, zabojuje o hlavnú súťaž šestica z nich - Eszter Méri, Salma Drugdová, Nina Vargová, Adela Polakovičová, Timea Jarušková a Katarína Strešnáková. Naopak, prvé eliminačné kolo bolo konečnou stanicou pre Lauru Cílekovú, Irinu Balus, Ingrid Vojčinákovú, Karolínu Mrázikovú, Sofiu Milatovú, Lauru Svatíkovú a Gabrielu Naňovú. Tamara Šramková na svoj zápas nenastúpila. Finále kvalifikácie je v Trnave na programe v pondelok 6. mája

20:22 - Lukáš Pokorný sa neprebojoval do finále kvalifikácie na challengeri 100 v rakúskom Mauthausene. Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca nestačil úvodnom eliminačnom kole na dvanásteho nasadeného Švajčiara Jerome Kyma a vo vyrovnanom zápase mu podľahol 6:7(3), 6:4, 2:6 za 151 minút. V hlavnej súťaži dvojhry sa zo Slovákov priamo predstaví Jozef Kovalík, ktorý bude nasadenou šestkou podujatia.

20:00 - Peter Benjamín Privara zabojuje o postup do hlavnej súťaže dvojhry na challengeri 75 v Prahe. V úvodnom kole kvalifikácie si poradil so siedmym nasadeným Belgičanom Michaelom Geertsom a zdolal ho 6:3, 6:3 za 98 minút. V eliminačnom kole si zmeria sily so šestkou pavúka Mathysom Erhardom z Francúzska.Menej sa darilo Norbertovi Gombosovi, ktorý v úvodnom zápase nestačil na Poliaka Daniela Michalského a prehral 4:6, 6:3, 1:6 za 131 minút.

17:12 - Češka Krejčíková s Nemkou Siegemundovou uhrali v deblovom finále turnaja v Madride iba dva gemy. Po 75 minútach a víťazstve 6:0 a 6:2 sa z trofeje tešili Španielky Bucsaová so Sorribesovou Tormovou.

14:28 - Aryna Sabalenková v repríze minuloročného finále antukového turnaja Masters v Madride prehrala so svetovou jednotkou Igou Swiatekovou. Bieloruska však po prehre našla viacero pozitív. Viac v článku.

10:45 - Madridská "tisícka" zaujme aj titulovým súbojom vo štvorhre žien. Od 15:30 sa proti sebe postavia česko-nemecké duo Krejčíková - Siegmundová a španielsky pár Bucsaová - Sorribesová Tormová.

10:37 - Tenisový svet počas nedele upriami svoju pozornosť do hlavného mesta Španielska. V Madride vrcholí turnaj Masters, o trofej z jeho mužskej časti sa pobijú Félix Auger-Aliassime a Andrej Rubľov. Štart duelu je naplánovaný na 18:30 SEČ.